Hoe moet ik mijn reservatie doen?

De bedoeling van deze reserverings-systeem is : een schatting te kunnen krijgen voor de herstellingstermijn, zodat u uw fiets niet te lang mist gedurende weken.  

  1. U reserveert uw datum
  2. U stuurt of u brengt uw vork zelf binnen 1 -2 dagen op voorand
  3. Wij doen de onderhoud de dag van de reserveering.
  4. 24 uur- 48uur nadien, kunt u deze terug komen ophalen of wij sturen de vork terug naar u.

U kunt dus ook uw volledige fiets meebregen als u uw veering niet zelf kunt demonteren ! 

NB : Momenteel is het echt niet mogelijk om een volledig onderhoud direct op het werkplaatst uit te voeren, voor verschillende redenen ofwel door oraganisatie ofwel achterstand in het werk, alleen de onderhouden van 50 uren (preventief) zijn mogelijk (demonteren et smeeren) .

Op onze website boeken :

Kies uw model en druk op de knop « Boeken », een datum kiezen voor uw onderhoud, deze komt dan ik uw mandje

In de winkelmandje kunt u dan kiezen tussen opsturen of zelf binnen brengen.

Ofwel demonteert u de veringen van de fiets en u stuurt ze dan zelf op via post of transporteur, dan moet u «B-post terug » kiezen.

Ofwel kiest u « Bpost heen en terug » dan bent u verzekerd van 500€ tot 2500€ voor de prijs van uw veering (inhoud van de doos), wij versturen u dan een Bpost label dat u dan per mail krijgt, u moet ze dan plakken op u doos en de doos naar de postkantoor brengen.

Ofwel kiest u voor de optie "Fiets afzetten" op werkplaats, als u uw fiets wilt binnenbrengen ( geen transport kosten bij geteld, wel 15.00€ kosten voor het lossen en terug plaatsen van u vering)  

Vering afzetten als u brengt de vering los van de fiets, geen kosten bij gerekend.

Betalingen : 

Online via Bancontact, Kredietkaart of Paypal

Via overschrijving, u kunt op voorand betalen als u de veering opstuurt ofwel als u de veering terug komt ophalen op onze werkplaats.

Hoe moet ik mijn vork of demper opsturen? 

Gelieve een goede doos te gebruiken zodat wij u deze ook terug kunnen op sturen en zorg er ook voor dat ze goed vast ligt met papier of carton, zodat er geen schade eraan komt. Geen plakband op de vork anders zullen wij de cutter moeten gebruiken en we willen geen schade er op !

Wij verwachten uw veringen met veel plezier !

PS : Opgepast, kunt u A.U.B de veringen of fietsen, gewassen (proper) opsturen of brengen, anders mogen wij u een volledige reininging voorstellen met de gamma produkten van MUC OFF, voor een veering tellen we dan 7,5€ /stuk of 20€/ per fiets.  

Link naar veering reiniingen

Link naar "fiets reiningen"

 

Volg ons op Facebook