Identiteit van het bedrijf:

Handelsnaam: Suspensionlab, eenman zaak, vertegenwoordigd door Legrand Jennifer en Keutgen Laurent, Rue du carillon, 5, 4317 Faimes.

BTW BE0878228595

info@suspensionlab.be

www.suspensionlab.be

Artikel 1. Beschrijving van de diensten.

Suspensionlab biedt een MTB-service voor onderhoud en reparatie van de vork achterdemper of vdropper,

De verschillende aangeboden diensten:

Voorvering, achtervering en telescopische zadelpenonderhoud voor de merken Rockshox, Fox, Magura, Manitou Marzocchi, DT Swiss, MRP, Specialized Brain, Scott, Cane Creek, SR Suntour, X-Fusion en DVO afhankelijk van de beschikbaarheid van reserveonderdelen bij leveranciers / fabrikanten / ditributeurs.

Artikel 2. Garantievoorwaarden

De garantie op onderhoud / reparaties uitgevoerd door Suspensionlab:

6 maanden garantie op het werk vanaf datum factuur

2 jaar garantie op fabricagefouten in onderdelen gemonteerd door Suspensionlab en volgens de algemene verkoopvoorwaarden van de fabrikant.

De garantie is alleen van toepassing op de oorspronkelijke eigenaar en is niet overdraagbaar. Garantieclaims worden alleen gedaan in de winkel waar de factuur is opgesteld en dit met de originele aankoopfactuur. fiets of vering.

Deze garantie is niet van toepassing op producten die zijn beschadigd na een ongeval, schok, oneigenlijk gebruik, in geval van niet-naleving van de instructies van de fabrikant of in enige andere omstandigheid waarin het product is blootgesteld aan krachten. of ladingen waarvoor het niet is ontworpen.

Deze garantie is niet van toepassing in het geval dat het product is gewijzigd, in het bijzonder, maar niet uitsluitend, in een poging om andere componenten van de ophanging te openen of te repareren na onderhoud uitgevoerd door Suspensionlab.

Deze garantie dekt geen schade als gevolg van abnormale slijtage.

Slijtagedelen lijden schade als gevolg van normaal gebruik, of als de onderhoudsaanbevelingen van de fabrikant niet worden opgevolgd en / of worden gebruikt of geïnstalleerd onder omstandigheden of voor andere toepassingen dan die welke worden gebruikt. aanbevolen.

Artikel 3 Prijzen

Onze prijzen zijn inclusief btw voor particulieren, prijs op aanvraag of op onze website www.suspensionlab.be, Excl Btw voor fietsdealers met een speciale prijs voor hen.

Artikel 4. Bestek

Voor elke schatting moeten we de veering ontmantelen om het probleem te diagnosticeren en een juiste bestek te maken, de kosten van deze bestek bedraagd 35,00 € incl. BTW, deze kosten worden niet terugbetaald indien bestek geweigerd of voor akkord.

Artikel 5. Levering en transportkosten

14.00€ Enkel retour met DPD

Wij adviseren de koper om beschadigde, geopende of vervuilde pakketten te weigeren. Hij kan, indien hij dit wenst, de inhoud controleren in aanwezigheid van de bezorger voordat hij de leveringsbon ondertekent.

In geval van twijfel is het raadzaam om het pakket te weigeren en het incident zo snel mogelijk aan Suspensionlab te melden.

In geval van retour is elk risico met betrekking tot het retourneren van het product de verantwoordelijkheid van de koper.

Indien de hierboven beschreven procedure niet wordt nageleefd, kan de koper geen aanspraak maken op niet-conformiteit of een duidelijk gebrek in de geleverde producten, waarbij de producten dan als conform en vrij van enig duidelijk gebrek worden beschouwd

Artikel 6. Betaling

Betaling van facturen wordt op voorrhand gedaan voor particulieren, voor fietshandelaren, een periode van maximaal 8 werkdagen wordt aan hen toegekend, behalve voor het opstellen van de eerste factuur die vooraf wordt betaald, Suspensionlab heeft een factuur opgesteld die verzonden per e-mail naar de klant, na ontvangst van de betaling, zal het onderhoud / reparatie van de veering worden verzonden, de klant kan echter een kopie van de bankoverschrijving te goeder trouw verzenden om de betaling te bewijzen om het verzendproces te versnellen, als het niet aankomt, is een vaste aanmaningsvergoeding van 5% van het bedrag met een minimum van € 5 per factuur verschuldigd.

Volg ons op Facebook